Τα δημοφιλέστερα εργαλεία για αποστολή newsletter

Τα δημοφιλέστερα εργαλεία για αποστολή newsletter

Θέλετε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την email λίστα σας για αποστολή newsletter; Ψάχνετε έναν τρόπο να μετατρέψετε περισσότερους από τους συνδρομητές σας σε πελάτες προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας;

Εάν θέλετε να μεγαλώσετε γρήγορα τη λίστα email σας και να έχετε πραγματικά αποτελέσματα από το email marketing, τότε χρειάζεστε ένα ισχυρό εργαλείο αποστολής ενημερωτικών δελτίων email που σας επιτρέπει να στέλνετε αποτελεσματικές καμπάνιες email με γνώμονα τα αποτελέσματα και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο για αποστολή newsletter;

Η επιλογή του σωστού εργαλείου για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένο email marketing.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε για την επιλογή του καταλληλότερου εργαλείου για εσάς:

  • Ευκολία χρήσης: Επιλέξτε ένα φιλικό και γρήγορο προς το χρήστη εργαλείο που μπορείτε να χειριστείτε με ευκολία.
  • Δυνατότητες αυτοματισμού email: Επιλέξτε ένα εργαλείο με κατάλληλες δυνατότητες αυτοματισμού email που σας επιτρέπουν να στέλνετε εξατομικευμένα email μαζικά.
  • Δυνατότητα παράδοσης email: Χρειάζεστε ένα εργαλείο που διασφαλίζει ότι τα email σας παραδίδονται σωστά.
  • Κόστος: Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εστιάσετε είναι το κόστος για την επιλογή του πακέτου σας. Πολλά εργαλεία όμως προσφέρουν δωρεάν πακέτα με κάποιους περιορισμούς που ενδεχομένως για αρχή μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα δημοφιλέστερα και καλύτερα εργαλεία για αποστολή newsletter για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο για εσάς.

MailChimp

Το MailChimp είναι από τα πιο δημοφιλή και καλύτερα εργαλεία αποστολής ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο και όχι άδικα. Προσφέρει οικονομικά premium προγράμματα αποστολής newsletter, όπως επίσης και δωρεάν πρόγραμμα με 2000 συνδρομητές και 12.000 email το μήνα.

Η χρήση του MailChimp είναι τόσο εύκολη που οποιοσδήποτε χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες μπορεί να δημιουργήσει αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε διαφημίσεις, σελίδες προορισμού και πολλά άλλα εύκολα και γρήγορα.

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας στο MailChimp με εκατοντάδες άλλες εφαρμογές και εργαλεία, όπως το WordPress, WooCommerce, Shopify, Drupal και πολλά άλλα.

Επίσης παρέχει σημαντικά εργαλεία όπως πλήρες στατιστικά μάρκετινγκ, δημιουργία λίστας, tags, testing, καθώς και εκτενή λίστα με οδηγούς μάρκετινγκ, βήμα προς βήμα οδηγούς κ.α.

Moosend

Το Moosend είναι ένα προσιτό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο αποστολής ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μαζί με το μάρκετινγκ μέσω email, το Moosend προσφέρει επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, φόρμες συνδρομής, σελίδες προορισμού και πολλά άλλα.

Η δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πραγματοποιείται εύκολα με το πρόγραμμα επεξεργασίας που διαθέτει, όπως επίσης και πρότυπα email. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, βίντεο custom γραμματοσειρές, buttons κλπ.

Το Moosend διαθέτει λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικές μετρήσεις, όπως ανοίγματα, κλικ, κοινοποιήσεις κοινωνικών δικτύων, προβολές προϊόντων, αγορές και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε τις καμπάνιες σας σε αυτόματο πιλότο χρησιμοποιώντας τις ροές εργασίας αυτοματισμού μάρκετινγκ της Moosend. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή αυτοματισμού χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις προκατασκευασμένες συνταγές του Moosend.

Το Moosend έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να στέλνετε απεριόριστα email σε έως και 1.000 συνδρομητές. Τα premium προγράμματα του Moosend ξεκινούν από 8$ το μήνα τα οποία περιλαμβάνουν προηγμένες λειτουργίες και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

SendinBlue

Το SendinBlue είναι ένα εργαλείο αποστολής newsletter σε απλή και φιλική πλατφόρμα που ταιριάζει τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες.

Έρχεται με μια πλούσια βιβλιοθήκη προτύπων email που μπορείτε να προσαρμόσετε άμεσα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας που διαθέτει. Υπάρχουν επίσης επιλογές δοκιμής A/B για να βελτιώσετε τα ποσοστά ανοίγματος email και τις μετατροπές σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SendinBlue για να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού για τη συλλογή συνδρομητών email.

Σας παρέχει προηγμένες αναφορές για τις καμπάνιες email σας. Μπορείτε να δείτε ακριβώς πού κάνουν κλικ οι επαφές σας και πώς αλληλεπιδρούσαν με τα email σας. Χρησιμοποιώντας τις αναφορές, μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερες στρατηγικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας.

Τα προγράμματα αποστολής newsletter που προσφέρει το SendinBlue βασίζονται στον αριθμό των email που μπορείτε να στείλετε ενώ μπορείτε να έχετε απεριόριστες επαφές. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να στέλνετε 300 email την ημέρα.

Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα και καλύτερα εργαλεία αποστολής newsletter που σας προτείνει η ομάδα της Yourchoice. Αν και κάθε πλατφόρμα είναι εξαιρετική με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δεξιότητες, τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το email marketing;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας project.

Κοινοποίηση: