Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Προώθηση Ιστοσελίδων στην YourChoice ένα από τα βασικά μας βήματα! Προωθούμε εύκολα και αποτελεσματικά την ιστοσελίδα και το eshop σας μέσω Google Ads, Social Media, Email Marketing και όχι μόνο.

Προώθηση ιστοσελίδων είναι οι πρακτικές που εφαρμόζονται σε μία ιστοσελίδα ή ένα eshop, ώστε να πετύχουμε σημαντική και ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας από στοχευμένο κοινό, μέσω τον οργανικών αποτελεσμάτων. Η επιτυχημένη προώθηση ιστοσελίδων, είναι βασικός σκοπός της YourChoice για ένα επιτυχημένο και αποτελεσματικό marketing.

Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδας στην YourChoice

On-Page SEO

Για την προώθηση της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε όλες τις διαφημιστικές τεχνικές και ενέργειες και μελετούμε τον ανταγωνισμό, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του web site σας!

Off-Page SEO

Μαζί με το On Page SEO αναλαμβάνουμε και το Off Page SEO, όπου η διαφορά είναι ότι εδώ πραγματοποιούνται αλλαγές εκτός της ιστοσελίδας σας. Με κύριο σκοπό να βελτιώσει τη θέση της ιστοσελίδας σας στη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Mobile SEO

Μέσω του Mobile Seo βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας ειδικά για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές. Χρησιμοποιούμε τεχνικές για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας και προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της.

Λέξεις-Κλειδιά

Το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο συχνά πραγματοποιείται έρευνα για συγκεκριμένες λέξεις και πώς αυτές οι αναζητήσεις αλλάζουν καθημερινά. Αυτό σας βοηθάει να περιορίσετε τη λίστα λέξεων-κλειδιών σε αυτές που πραγματικά θέλετε.

Social Media Marketing

Στην εταιρεία μας αναγνωρίζουμε την δύναμη που έχουν τα Social Media. Γι' αυτόν τον λόγο δίνουμε έμφαση στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω Facebook, Instagram κτλ. Ξέρουμε ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για όλες τις εταιρείες να προσεγγίσουν υποψήφιους πελάτες.

Google AdWords

Το Google AdWords είναι μια πλατφόρμα της Google που σας επιτρέπει να διαφημίσετε τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν ένας χρήστης αναζητά μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Χρησιμοποιούμε τον τρόπο αυτό, ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας  να διαφημίζονται συνεχώς.