Διαχείριση Ιστοσελίδων

Διαχείριση Ιστοσελίδων από την YourChoice.gr

Εκτός από την κατασκευή και την αναβάθμιση ιστοσελίδων εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδων. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop), την ιστοσελίδα της εταιρίας αλλά και τα social που αναφέρονται στην επιχείρηση σας εξασφαλίζοντας μια επαγγελματική με μοναδικότητα παρουσία στο Ιnternet

Αναθέτοντας σε κάποιον τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζετε τη συνεχή βελτίωση της και την διαρκή ενημέρωση υφισταμένων ή καινούργιων πελατών σας γύρω από το αντικείμενο σας στο internet. Μια παρατημένη ιστοσελίδα προκαλεί αρνητική εικόνα για εσάς και την επιχείρηση σας.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση ιστοσελίδας;

  • Ανανέωση περιεχομένου (κείμενα, νέα, φωτογραφίες,πληροφορίες)
  • Αναβαθμίσεις (Λογισμικών, ασφαλείας)
  • Τροποποιήσεις (Γραφιστικά, Banners, λειτουργίες)
  • Σύνδεση με τα Social Media (facebook, twiter, youtube)
  • Μηχανές αναζήτησης (Στατιστικά, αναφορές, ανάλυση)

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου – Content management system (CMS) – Ορισμός

Η ορολογία αυτή έχει μπει στη γλώσσα καθενός που έχει χρειαστεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα Ουσιαστικά είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (στα αγγλικά content management system – CMS) που βοηθά το χρήστη να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του και την παρουσιάζει σωστά στο διαδίκτυο. Επομένως, ανταποκρίνεται σε δύο συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η πρώτη αφορά το χρήστη που διαχειρίζεται μια ιστοσελίδα (το διαχειριστή της) και η δεύτερη αφορά το διαδίκτυο και τους χρήστες που την επισκέπτονται. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που ένα CMS κάνει είναι να αυτοματοποιεί κάποιες διαδικασίες που γίνονται επαναλαμβανόμενα και να διευκολύνει κάποιες άλλες ώστε να μη χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για να υλοποιηθούν.

Εμείς αναλαμβάνουμε τη διαχείριση περιεχομένου της υπάρχουσας ή καινούριας σας ιστοσελίδας ως εξωτερικοί συνεργάτες.
Ανεξάρτητα από το πλήθος και τη συχνότητα των άρθρων, προϊόντων, πολυμέσων που ανεβάζετε, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάζουμε να ενημερώνουμε εμείς την ιστοσελίδα σας άμεσα από τη στιγμή που θα έχουμε στη διάθεσή μας το υλικό προς δημοσίευση.