Τι είναι το Google My Business και ποια τα οφέλη του!

Τι είναι το Google My Business και ποια τα οφέλη του!

Το Google My Business είναι ένα εργαλείο της Google που παρέχεται δωρεάν προσφέροντας την δυνατότητα προβολής και διαχείρισης του εταιρικού προφίλ σας στο διαδίκτυο. Τα εργαλεία και οι δυνατότητες που προσφέρει το Google My Business το καθιστούν απαραίτητο για κάθε επιχείρηση. Η προβολή της επιχείρησης σας στους χάρτες της Google, η εύκολη αναζήτηση πληροφοριών όπως το τηλέφωνο, η διεύθυνση, το ωράριο λειτουργίας αλλά και η αλληλεπίδραση της επιχείρησης σας με τους πελάτες δίνοντας την δυνατότητα να αφήσουν κριτική αξιολόγησης είναι μερικά από τα σημαντικά εργαλεία που παρέχει ο διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων της Google.

Οι δυνατότητες του Google My Business

Προβολή σημαντικών πληροφοριών

Με την καταχώρηση σας στην Google δίνετε σημαντικές πληροφορίες στους πελάτες που αναζητούν την επιχείρηση σας όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο λειτουργίας του φυσικού σας καταστήματος, εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας και πολλά άλλα. Έτσι οι πελάτες σας μένουν ενημερωμένοι με σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρηση σας.

Εύκολος τρόπος επικοινωνίας

Εύκολα και γρήγορα οι πελάτες σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με ένα κλικ τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μήνυμα.

Προβολή στους χάρτες της Google

Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να σας βρουν στους χάρτες της Google γρήγορα και εύκολα με το όνομα της επιχείρησης σας ή την διεύθυνση του φυσικού καταστήματος σας απλά με μια αναζήτηση.

Κριτικές πελατών

Το Google My Business σας δίνει την δυνατότητα να αλληλοεπιδράσετε με τους πελάτες σας απαντώντας στις κριτικές αξιολόγησης που αφήνουν για την επιχείρηση σας, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους.

Ενίσχυση του Local SEO

Όταν ένας χρήστης ψάξει στην αναζήτηση για μια αντίστοιχη επιχείρηση κοντά του, τότε η επιχείρησή σας θα εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα. Επίσης η επιχείρηση σας θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στο Google Maps, ενισχύοντας έτσι την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και του καταστήματος σας.

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Με τα στατιστικά επισκεψιμότητας που σας παρέχει η Google όπως εμφανίσεις, κλικ, κλήσεις, κρατήσεις, κριτικές κλπ έχετε πλήρη εικόνα πως οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με το εταιρικό προφίλ σας.

Μάθετε περισσότερα για την καταχώρηση της επιχείρησή σας στο Google My Business. επικοινωνώντας μαζί μας.

Κοινοποίηση: