Κατασκευή eshop με WooCommerce

Κατασκευή eshop με WooCommerce

Το WooCommerce είναι από τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες για την κατασκευή eshop παγκοσμίως και όχι άδικα. Αυτό που κάνει το WooCommerce να είναι τόσο δημοφιλές είναι η ευκολία στην διαχείριση, η ευελιξία που παρέχει, οι αμέτρητες δυνατότητες που δίνει η πλατφόρμα από μόνη της αλλά και τα χιλιάδες πρόσθετα (δωρεάν και μη) που είναι διαθέσιμα. Στην ουσία το WooCommerce είναι πρόσθετο του WordPress που σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα sites που “τρέχουν” σε WordPress μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά καταστήματα παράλληλα με κάποιες παραμετροποιήσεις. Παρακάτω θα δούμε κάποια βασικά σημεία που κάνουν το WooCommerce μια αξιόπιστη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πλεονεκτήματα του WooCommerce

Ευκολία στην διαχείριση

Το WooCommerce προσφέρει εύκολη και γρήγορη διαχείριση σε ένα φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις. Δίνει την δυνατότητα με ευκολία να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας, τα προϊόντα, το απόθεμα, κατηγορίες, κουπόνια έκπτωσης και πολλά άλλα.

Προσφέρει ευελιξία & επεκτασιμότητα

Το WooCommerce προσφέρει ευελιξία στην κατασκευή eshop με τα εργαλεία που διαθέτει, τις παραμετροποιήσεις καθώς και τα εκατοντάδες πρόσθετα που υπάρχουν (free and commercial plugins), μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε project όσο απαιτητικό και να είναι. Επίσης όπως αναφέραμε και στην αρχή το WooCommerce ως ένα πρόσθετο του WordPress μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλες τις απλές ιστοσελίδες σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ασφάλεια

Με τα συνεχόμενα update που προσφέρει το WooCommerce ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε θέματα ασφάλειας αλλά και βελτίωσης, οι σωστές ρυθμίσεις και οι παραμετροποιήσεις καθιστούν την πλατφόρμα ένα πολύ αξιόπιστο εργαλείο για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ηλεκτρονικές πληρωμές

Το WooCommerce σας επιτρέπει εύκολα να δέχεστε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών όπως Visa, MasterCard, American Express κ.α. καθώς και Paypal, Vivawallet, Stripe κλπ. Κατόπιν συμβάσης με την συνεργαζόμενη τράπεζα της επιχείρησης σας (και μιας τεχνικής διαδικασίας) έχετε την δυνατότητα για ηλεκτρονικές πληρωμές ePOS στο eshop σας, δίνοντας στους πελάτες σας την ευκολία αγοράς.

SEO Friendly

Το SEO (Search Engine Optimization) σε μια ιστοσελίδα και κυρίως σε ένα eshop είναι από τα ποιο σημαντικά κομμάτια για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σας όπως επίσης και για την προβολή της στο διαδίκτυο. Η δομή και οι δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα του WooCommerce αποτελούν ακόμη ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες όσον αφορά την αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης. Η ευκολία για ένα καλό και δυνατό content, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι και τα πρόσθετα που προσφέρει η πλατφόρμα αποτελούν ένας δυνατό σύμμαχο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Σύγχρονο API

Το WordPress διαθέτει ένα σύγχρονο API κάτι που μεταφράζεται ως ευκολία στην επεκτασιμότητα και διασύνδεση με άλλες εφαρμογές και πλατφόρμες όπως το skrouz, bestprice, social media, εταιρείες courier για έκδοση voucher, πλατφόρμες κρατήσεων όπως booking, airbnb και πολλά άλλα.

Έχετε απορίες για την κατασκευή eshop με Woocommerce; Ενδιαφέρεστε για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος;

Επικοινωνήστε μαζί μας για το νέο σας project.

Κοινοποίηση: