Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Πρόγραμμα επιβράβευσης PointMania

Πρόγραμμα επιβράβευσης PointMania

Τι είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης PointMania

Τo PointMania είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα MOBILE LOYALTY & MARKETING που διαρκώς εξελίσσεται για να καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων που μπορεί να έχει μια επιχείρηση, μικρή η μεγάλη, για την αύξηση τζίρου μέσω επιβράβευσης πελατών. Δεν απαιτεί αγορά εξοπλισμού ή λογισμικού, και τρέχει μέσω εφαρμογής που κατεβάζει στο κινητό του ο πελάτης.

Πρόγραμμα επιβράβευσης PointMania

Είναι πάντα στην “τσέπη” των πελατών σας

32% των πελατών σε προγράμματα επιβράβευσης που χρησιμοποιούν πλαστικές ή χάρτινες κάρτες, αποφασίζουν να καθυστερήσουν τις αγορές τους αν δεν έχουν μαζί τους την κάρτα τους. Ο μέσος κάτοχος κινητού τηλεφώνου κοιτάει το τηλέφωνό του 50 φορές την μέρα!

Προσφέροντας ψηφιακές κάρτες επιβράβευσης μέσω της εφαρμογής Pointmania, είστε σίγουροι ότι η κάρτα του πελάτη είναι πάντα μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας όποτε εσείς θέλετε, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Πρόγραμμα επιβράβευσης PointMania

Είναι εκεί που το χρειάζεστε

Στο ταμείο ή όπου χρειάζεστε, έχετε πρόσβαση στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών καρτών, καταγραφής πόντων και εξαργύρωσης μέσα από οποιοδήποτε browser, χωρίς ανάγκη αγοράς συστημάτων ή λογισμικού.

Απλό και κατανοητό, απαιτεί ελάχιστο χρόνο για να κάνει κάθε υπάλληλό σας ειδήμονα στην λειτουργία του. Προσβάσιμο μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone, είναι στα χέρια του προσωπικού σας όπου και όταν το χρειάζονται.

Μάθετε περισσότερα για το PointMania