Ιστοσελίδες Για ΑμεΑ WCAG 2.0

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑμεΑ με το πρότυπο WCAG 2.0, προσβάσιμο περιεχόμενο, φιλική για όλους! Επιδότηση ιστοσελίδας ΑμεΑ μέσω ΕΣΠΑ.

Στην Yourchoice χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές για την κατασκευή ιστοσελίδας για ΑμεΑ, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη στην πληροφορία, ακολουθώντας το πρότυπο WCAG 2.O σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές και για όλους! Το πρότυπο WCAG 2.0 «Web Content Accessibility Guidelines» ορίζει όλες εκείνες τις προδιαγραφές και παραμέτρους, προκειμένου μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται φιλική για ΑμεΑ.

Ιστοσελίδες Για ΑμεΑ WCAG 2.0 - Yourchoice

Τι προσφέρει μια ιστοσελίδα με Πρότυπο WCAG 2.0

Πληροφορία Για Όλους

Μία ιστοσελίδα που ακολουθεί το πρότυπο WCAG 2.0 διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί κάποιος μέσα σε αυτήν με εύκολο τρόπο χρησιμοποιώντας εργαλεία προσβασιμότητας. 

Εργαλεία Προσβασιμότητας

Τα εργαλεία προσβασιμότητας είναι οι δυνατότητες που έχουν οι επισκέπτες να προηγηθούν στην σε μια ιστοσελίδα όπως πλοήγηση μέσω πληκτρολογίου, αύξηση κειμένου, διαβάθμιση, αντίθεση, υπογράμμιση συνδέσμων, ειδική γραμματοσειρά.

Μοντέρνο Responsive Design

Μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα θα πρέπει να τρέχει σε όλες τις συσκευές το ίδιο άψογα! Στην Yourchoice κατασκευάσουμε όλες τις ιστοσελίδες μας σε responsive σχεδιασμό χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές!

Εύκολη Διαχείριση

Σε ένα φιλικό και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας σας έχετε την δυνατότητα για προσθήκη και ανανέωση κειμένων, φωτογραφιών και άρθρων.

Καλύτερη Εμπειρία Επισκεπτών

Μια ιστοσελίδα που προσφέρει στους επισκέπτες σας καλύτερη εμπειρία και όλα τα οφέλη των νέων τεχνολογιών προβάλλοντας την επιχείρηση σας με το δυνατότερο τρόπο!

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα support της εταιρείας μας σας παρέχει online και τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με την ιστοσελίδα σας! 

Ιστοσελίδες για ΑμΕΑ - Επιδότηση ΕΣΠΑ

Οι ιστοσελίδες για ΑμεΑ είναι ειδικά διαμορφωμένες με όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μια σύγχρονη μοντέρνα ιστοσελίδα ώστε να είναι πλήρως λειτουργικές, φιλικές και προσβάσιμες για άτομα τα οποία έχουν δυσκολία στη χρήση των βασικών ιστοσελίδων, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές και ακολουθώντας το πρότυπο WCAG 2.0, είναι κατάλληλες για να ενταχθούν στα προγράμματα επιδότησης ΕΣΠΑ.

Στην Yourchoice καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ προκειμένου η ιστοσελίδα σας να είναι απόλυτα συμμορφωμένη με το πρότυπο WSAG 2.0 ώστε να μπορεί να επιδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.