Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Με την Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (Search Engine Optimization) πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και τεχνικές για να πετύχουμε την καλύτερη θέση της ιστοσελίδας σας ή το eshop σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η ηλεκτρονική παρουσία σας είναι πλέον από τις βασικές επιλογές προώθησης και πρέπει να δίνεται η απαραίτητη προσοχή. Θέλετε η ιστοσελίδα σας να τραβάει την προσοχή όλων; Στην YourChoice η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι προτεραιότητα. Δίνουμε βάση στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και στη υψηλή κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές. 

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων στην YourChoice

Λέξεις-Κλειδιά

Το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο συχνά πραγματοποιείται έρευνα για συγκεκριμένες λέξεις και πώς αυτές οι αναζητήσεις αλλάζουν καθημερινά. Αυτό σας βοηθάει να περιορίσετε τη λίστα λέξεων-κλειδιών σε αυτές που πραγματικά θέλετε.

Ταχύτητα

Επίσης σημαντικό είναι η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, των άρθρων, των προϊόντων κτλ. Μια συχνή αιτία, είναι το μεγάλο μέγεθος των φωτογραφιών που δεν έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Η εταιρεία μας δίνει στην σελίδα σας έναν minimal σχεδιασμό, δηλαδή όμορφα γραφικά και πολύ καλή ταχύτητα φόρτωσης.

Δομή Ιστοσελίδας

Η δομή της ιστοσελίδας σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην βέλτιστη απόδοσή της στις μηχανές αναζήτησης γιατί θα πρέπει οι σελίδες και το περιεχόμενο να έχουν λογική ιεράρχηση. Για τον λόγο αυτόν σας φτιάχνουμε μια σωστή και δυναμική ιστοσελίδα, που θα αφήσει θετικές εντυπώσεις.

On-Page SEO & Off-Page SEO

Αναλαμβάνουμε το SEO της ιστοσελίδας σας, σας δίνουμε την ευκαιρία να βελτιώσετε την online αλλά και την offline πλευρά της. Αναλύουμε πλήρως τον ανταγωνισμό και σας προσφέρουμε το καλύτερο πλάνο για εσάς για πλήρη βελτιστοποίηση.

Mobile SEO

Μέσω του Mobile Seo βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας ειδικά για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές. Χρησιμοποιούμε νέες πρακτικές για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας και προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της.

Αύξηση επισκεψιμότητας

Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις λίστες αλληλογραφίας που προσελκύουν τους χρήστες. Μερικούς από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε είναι διαδικτυακές διαφημίσεις, καλύτερο SEO, ποιοτικό υλικό και αναβαθμισμένη σχεδίαση.