Εμπορικές Εφαρμογές

Τι μπορούν να κάνουν οι εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win & γιατί να τις επιλέξετε

Συγκεντρώστε όλα τα δεδομένα σας σε ένα σύστημα και διαχειριστείτε τα πάντα με ευκολία και ευελιξία από την πιο απλή μέχρι τη πιο σύνθετη εργασία της επιχείρησής σας. Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft ενθαρρύνουν και εξασφαλίζουν τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό, ενώ προσφέρουν καλύτερη πρόβλεψη και πιο γρήγορες αποφάσεις!

Μηχανογράφηση - Εμπορικές Εφαρμογές

Εξοικονόμηση χρόνου

Η αυτοματοποίηση που επιτυγχάνεται με τις εφαρμογές εξοικονομεί χρόνο όχι μόνο γιατί αντικαθίσταται οι χειρόγραφες εργασίες, αλλά και γιατί επιταχύνεται η αναζήτηση των δεδομένων, καταργούνται οι άσκοπες μετακινήσεις του προσωπικού και ο επιχειρηματίας ελέγχει, πλέον, όλους τους τομείς της επιχείρησης από μία ενιαία λύση.

Καλύτερη συνεργασία

Εισάγονται σύγχρονες πρακτικές στην επικοινωνία του προσωπικού που ενθαρρύνουν την ψηφιακή συνεργασία. Οι πληροφορίες αντλούνται και διαχέονται σε πραγματικό χρόνο, τόσο αυτοματοποιημένα που κυριολεκτικά τα όποια ανθρώπινα λάθη εκμηδενίζονται. Το προσωπικό γίνεται πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσματικό.

Φορολογική συμμόρφωση

Η ΑΑΔΕ εισήγαγε τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA. Οι εφαρμογές PRISMA Win υποστηρίζουν άψογα την Ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ. Εξασφαλίζουν φορολογική συμμόρφωση και σύννομη λειτουργία με ό,τι ισχύει σήμερα, ενώ προσαρμόζονται έγκαιρα σε κάθε αλλαγή που θα έρθει.

Πληροφορία, πληροφορία, πληροφορία

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα στην εύρεση της πληροφορίας. Οι εφαρμογές διευκολύνουν τη ροή των πληροφοριών μεταξύ στελεχών και ομάδων της επιχείρησης και προσφέρουν ένα μεγάλο αριθμό αναφορών που εξασφαλίζουν σωστές και έγκαιρες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Απλές και σύνθετες εργασίες on premises ή as a service

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης! Εξασφαλίστε τα δεδομένα σας και ανεβάστε στο cloud μόνο τις πληροφορίες εκείνες που επιθυμείτε να προβάλλονται στις φορητές συσκευές όταν βρίσκεστε εκτός επιχείρησης.

Εμπειρία πελάτη

Οι πελάτες σας έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών. Οι εφαρμογές απογειώνουν την εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε. Τι προτιμούν; Πόσο ξοδεύουν; πότε; Στην οθόνη σας έρχονται όλες οι απαντήσεις αμέσως και με ελάχιστα κλικ! Εκμηδενίστε τις αποστάσεις και ξεπεράστε τα εμπόδια στην επικοινωνία και στις πωλήσεις με λύσεις e-commerce, απομακρυσμένης διαχείρισης, φορητής τιμολόγησης κ.ά.

Αναζητήστε το επιχειρησιακό λογισμικό που σας ταιριάζει

Ανακαλύψτε το portfolio των εμπορικών εφαρμογών PRISMA Win και δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους

BASIC
Απλή και προσιτή εμπορική εφαρμογή για μικρές επιχειρήσεις

ΜAXIMUM
Ιδανική και ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΜAXIMUM PLUS
Μία επιλογή… άπειρα πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες με μεγάλες απαιτήσεις και υψηλούς στόχους

Εμπορικές εφαρμογές - Μηχανογράφηση

ERP
Κατακτήστε τους στόχους αξιοποιώντας όλους τους επιχειρησιακούς πόρους

ΜOBILITY
Η εμπορική σας εφαρμογή στο smartphone, σας επιτρέπει να επιχειρείτε όπου και αν βρίσκεστε!

E-COMMERCE
Πωλήσεις προϊόντων χωρίς γεωγραφικό και χρονικό περιορισμό

PICK & PACKAGE
Συλλογή, συσκευασία και dispatch παραγγελιών

Κάντε περισσότερα με extra διαχειρίσεις (modules)

Το Online shopping κερδίζει συνεχώς έδαφος και οι καταναλωτές το επιλέγουν όλο και περισσότερο. Μη μένετε μακριά τους! Προωθήστε τα προϊόντα σας 24/7, 365 μέρες το χρόνο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και κερδίστε πωλήσεις. Οι εμπορικές διαχειρίσεις PRISMA Win μπορούν να διασυνδεθούν με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επικοινωνία επιτυγχάνεται ανεξάρτητα από την e-shop πλατφόρμα και τη γλώσσα προγραμματισμού μέσω τυποποιημένων μηνυμάτων και είναι αμφίδρομη.

Από την εμπορική διαχείριση προς το e-shop:

 • Εισαγωγή ειδών, ενημέρωση υπαρχόντων
 • Ενημέρωση πεδίων τιμών, διαθεσιμότητας, υπολοίπου, καθεστώτος ΦΠΑ
 • Ενημέρωση στοιχείων πελατών όπως στοιχεία λογαριασμού, τιμοκατάλογος, εκπτώσεις, κ.λ.π.

Από το e-shop προς την εμπορική διαχείριση:

 • Αποστολή στοιχείων νέων πελατών
 • Αποστολή παραγγελιών με όλες τις λεπτομέρειες (έξοδα αποστολής, τρόπος πληρωμής κι αποστολής κτλ.)

Έχετε στην Αποθήκη σας είδη με πολλούς κωδικούς; Ένα είδος για παράδειγμα έχει εργοστασιακό κωδικό, κωδικό barcode, κωδικό προμηθευτή και οι 3 είναι εξίσου σημαντικοί για τη διαχείρισή του; Θέλετε να μπορείτε εύκολα να προτείνετε στους πελάτες σας τα αντίστοιχα είδη όταν κάποιο είδος είναι σε έλλειψη; Γνωρίζετε πού εφαρμόζεται ο κάθε κωδικός (π.χ. μελάνι για εκτυπωτές ή ανταλλακτικό για οχήματα); Το module αντίστοιχα είδη & εφαρμογές είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις ανταλλακτικών, βιομηχανικών εργαλείων, χρωματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, ένδυση και υπόδηση, τρόφιμα και γενικότερα επιχειρήσεις που καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά πολλούς κωδικούς στα είδη τους. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα αντιστοίχισης μεταξύ ομάδων κωδικών για χρήση εναλλακτικών κωδικών κατά την αναζήτηση είδους. Η διαχείριση υποστηρίζει την δημιουργία παραμετρικών αρχείων εφαρμογών (π.χ. ανταλλακτικό) που εφαρμόζεται σε μια ομάδα συσκευών και την αναζήτηση ειδών κατά εφαρμογή.

Δημιουργήστε τα δικά σας barcode για τα είδη σας ή τα ράφια σας και τις ετικέτες αλληλογραφίας για τους Πελάτες / Προμηθευτές σας και εκτυπώστε τα με λίγα μόνο κλικ. H εφαρμογές PRISMA Win υποστηρίζουν τη χρήση αναγνώστη Barcode και εκτυπωτή ετικέτας για ακόμα περισσότερη ταχύτητα στην αναζήτηση των ειδών και στη διαχείριση της αποθήκης. To module Διαχείριση Barcode διαχειρίζεται και δημιουργεί barcode βάσει διεθνών προδιαγραφών (ΕΑΝ 13, ITF-14, UCC/EAN 128) σύμφωνα με το GS1 ASSOCIATION – GREECE

Η διαδικασία της δημιουργίας είναι πολύ απλή και σας επιτρέπει να εισάγετε μέχρι και 15 πεδία ανά ετικέτα (στοιχείων πελάτη / προμηθευτή / είδους / παραστατικού, κειμένου, εικόνα) καθώς και να καθορίσετε τη θέση κάθε πεδίου. Μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση 2 διαφορετικών Barcodes ανά είδος στην αποθήκη ή ετικέτες ανά πελάτη/ προμηθευτή. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την ομαδική τους εκτύπωση μέσω φίλτρων, ενώ μπορείτε να ορίσετε και την αυτόματη εκτύπωση Barcodes κατά την καταχώρηση των παραστατικών αγορών και πωλήσεων.

Μεταξύ άλλων μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε:

 • Κάρτες μέλους για τους Πελάτες σας
 • Ετικέτες barcode που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το χρώμα το μέγεθος και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είδους.
 • Barcode στις Εθνικές Μεταφορές όπου απεικονίζονται στοιχεία που αφορούν το συμβαλλόμενο, τον τόπο φόρτωσης και αποστολής, τις αντικαταβολές κ.ά..
 • Eτικέτα barcode στις διανομές του κάθε είδους/δέματος για ακόμα περισσότερο έλεγχο π.χ. αν τα δέματα είναι 3 στο 1ο barcode θα αναφέρεται 1 από 3, στο 2ο, 2 από 3, στο 3ο, 3 από 3.
 • Barcode στα είδη με παρτίδες, όπως για τα ευπαθή προϊόντα και γενικότερα τα είδη που λήγουν.
 • Barcode για συσκευές και κάθε σειριακό. 

Αποκτήστε πρόσβαση στις αναφορές της εφαρμογής σας απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο μέσω internet, με την υπηρεσία Report Server της Megasoft. Εσείς και οι χειριστές που επιλέγετε μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις ήδη ενσωματωμένες αναφορές της εφαρμογής σας και να λαμβάνουν real time αποτελέσματα. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε άλλης αναφοράς η οποία θα αντλεί δεδομένα από την εμπορική ή από τη λογιστική ή από την POS εφαρμογή σας. Ποιοι χειριστές θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, καθώς και σε ποιες αναφορές είναι δική σας επιλογή! Η πρόσβαση και προβολή στις αναφορές πραγματοποιείται από οποιονδήποτε τύπο συσκευής (Υπολογιστής, Smartphone ή Tablet).

Αν η δραστηριότητά σας σχετίζεται με την ανάληψη τεχνικών έργων, εργολαβιών και πάσης φύσεως εγκαταστάσεων αυτό το module θα καλύψει απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Η διαχείριση επιτυγχάνει το σωστό έλεγχο εσόδων-εξόδων, τη διεξοδική παρακολούθηση των κινήσεων πελατών και προμηθευτών και του ταμείου, με βάση τις λειτουργίες της επιχείρησης στις οποίες γίνεται η συγκέντρωση του κόστους.

Βασικά πλεονεκτήματα & λειτουργίες:

 • Παρακολούθηση εσόδων, εξόδων και ταμείου κατά κέντρο κόστους.
 • Κίνηση πελατών, προμηθευτών ανά κέντρο κόστους.
 • Διαχείριση και παρακολούθηση πολλαπλών κέντρων κόστους, διαχρονικά (ανεξαρτήτως οικ. Χρήσης).
 • Κατανομή είδους στα κέντρα κόστους σε ποσότητα και αξία ανά παραστατικό.
 • Κοστολόγηση έργου κατά κέντρο κόστους.
 • Καρτέλες και υπόλοιπα πελατών – προμηθευτών, ανά κέντρο κόστους.
 • Ομαδοποίηση και δυνατότητα ορισμού παραμετρικών πεδίων κέντρων κόστους.

Εγκαθιδρύστε προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης για τους πελάτες σας και κερδίστε! Διαχειριστείτε προωθητικές ενέργειες επιβράβευσης, μέσω συλλογής πόντων. Κάντε το εύκολα και απλά μέσα από την εμπορική σας διαχείριση! Η συλλογή των πόντων μπορεί να γίνει π.χ. από τα είδη της αποθήκης που επιλέγει ο πελάτης ή από τη συνολική αξία κάθε αγοράς που πραγματοποιεί, ενώ ένας τρόπος που θα μπορούσε να γίνει η εξαργύρωση είναι με έκπτωση στο σύνολο της αξίας του παραστατικού. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαχείριση συλλογής και εξαργύρωσης πόντων συνδυάζοντας όλους τους τρόπους που προσφέρει ή χρησιμοποιώντας τον καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες της. Επιπλέον η διαχείριση προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των πελατών που συμμετέχουν στη διαχείριση πόντων.

Η εξειδικευμένη διαχείριση για γεωπόνους που καλύπτει απόλυτα την ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης, καθώς και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων. 

 • Αυτόματη αποστολή και καταγραφή της λιανικής πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΥπΑΑΤ άμεσα και με ασφάλεια 
 • Αρχείο με όλα τα εγκεκριμένα φυτοφάρμακα και online σύνδεση με την εφαρμογή του ΥπΑΑΤ για συνεχή ενημέρωση του με φυτοπροστατευτικά προϊόντα που προστίθενται ή καταργούνται
 • Καταγραφή των στοιχείων του αγρότη και του αγροτεμαχίου και πλήρης εικόνα για το τι έχει πουληθεί και πότε
 • Εμφάνιση των προηγούμενων παραστατικών, κατά την τιμολόγηση πελάτη (αγρότη ή παραγωγού), με δυνατότητα επιλογής και αντιγραφής εκείνου που περιέχει παρόμοια στοιχεία

Εσείς που διαχειρίζεστε είδη με παρτίδες γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να παρακολουθείται επ’ ακριβώς την πορεία τους καθώς επίσης να υπάρχει και κάποιος διαχωρισμός μεταξύ όμοιων προϊόντων.

Τα συνηθέστερα είδη που είναι απαραίτητο να παρακολουθούνται σε παρτίδες είναι τα:

 • τρόφιμα
 • ευπαθή προϊόντα
 • προϊόντα με ημερομηνία λήξης
 • εποχιακά
 • φάρμακα
 • παραϊατρικά
 • ιατρικά εργαλεία
 • αναλώσιμα
 • οι ηλεκτρικές συσκευές κ.ά.

Το module είναι απόλυτα εξειδικευμένο για τη διεξοδική παρακολούθησή τους.

 • Τα υπόλοιπα παρακολουθούνται ανά προμηθευτή ή & ανά παραστατικό αγοράς
 • Οι τιμοκατάλογοι διαχειρίζονται ανά παρτίδα
 • Η τιμή πώλησης του είδους υπολογίζεται βάσει πραγματικού κόστους διάθεσης
 • Η επιστροφή των εμπορευμάτων γίνεται βάσει προμηθευτή, ημερομηνία αγοράς και ημερομηνία λήξης
 • Η παρακολούθηση των εγγυήσεων πραγματοποιείται µε διαχείριση οριζόμενης ημερομηνίας λήξης

Παραδείγματα

Η διαχείριση παρτίδων είναι απαραίτητη για λόγους ιχνηλασιμότητας των προϊόντων και για την παρακολούθηση διαθεσιμότητας των ειδών της αποθήκης με μεγαλύτερη ανάλυση ενώ παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί και σε ένα ακόμα μεγάλο αριθμό περιπτώσεων.  

Εξυπηρετεί ιδανικά περιπτώσεις όμοιων προϊόντων που αγοράζονται π.χ. από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και οι τιμές αγοράς μεταξύ τους έχουν μεγάλη απόκλιση. Σε αυτή την περίπτωση δημιουργούνται δύο διαφορετικές παρτίδες ανά προμηθευτή ενώ κατά την καταχώρηση των τιμολογίων αγοράς ενημερώνονται αυτόματα οι αντίστοιχες παρτίδες.

Άλλη περίπτωση είναι η ανάγκη να διαχωριστεί το υπόλοιπο ενός είδους ανά θέση αποθήκης ορίζοντας δύο διαφορετικές παρτίδες ή και περισσότερες ανάλογα με τους χώρους.

Συνδυάστε το module διαχείριση barcode με τις παρτίδες και εκτυπώστε στο barcode την ημερομηνία λήξης της παρτίδας. Αυτό εξυπηρετεί τη δημιουργία ετικέτας για ευπαθή προϊόντα και γενικότερα για είδη που λήγουν.

Είναι λογικό κάποιες συμφωνίες να διαφοροποιούνται από προμηθευτή σε προμηθευτή και από πελάτη σε πελάτη ανάλογα το τζίρο, τα προϊόντα και άλλους παράγοντες. Η διαχείριση ειδικές συμφωνίες προσφέρουν τη δυνατότητα ορισμού εμπορικής πολιτικής ανά πελάτη /προμηθευτή.

Αναλυτικότερα: Για κάθε πελάτη / προμηθευτή μπορούν να οριστούν ειδικές τιμές ή εκπτώσεις, ανεξάρτητες των σταθερών τιμοκαταλόγων, για συγκεκριμένα είδη ή υπηρεσίες, είτε ομάδες αυτών. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα οι τιμές ή οι εκπτώσεις να προκύπτουν βάσει προκαθορισμένων ορίων ποσοτήτων και να ισχύουν για συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδο και συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

Με το module ειδικές συμφωνίες μπορείτε επιπλέον να ορίσετε προσφορές που θα “τρέξουν” για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οι γνωστές “προσφορές φυλλαδίου” super market, mini market, πολυκαταστημάτων και όχι μόνο, αυτοματοποιούνται πλήρως. Η διαδικασία και η παρακολούθησή τους και των ειδών που συμμετέχουν σε αυτές είναι μία εύκολη και απλή υπόθεση.  

Επιτυγχάνει την επικοινωνία με online καταλόγους (tecDoc, Εργοστάσια, Αντιπρόσωποι, Προμηθευτές) και συμβάλλει ουσιαστικά στην καθημερινή και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας ανταλλακτικών. Οι σύνθετες και χρονοβόρες διαδικασίες της αναζήτησης των ανταλλακτικών για τη δημιουργία παραγγελιών βάσει ειδικών συμφωνιών και τιμοκαταλόγων, πλέον απλοποιούνται και επιταχύνονται στο μέγιστο, μέσα από ένα ενιαίο και πλήρως παραμετροποιήσιμο περιβάλλον. Ενσωματώνεται στις εμπορικές εφαρμογές της Megasoft προσθέτοντας τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Ενημέρωση υπάρχουσας βάσης αποθήκης (κωδικοί εργοστασίων, αντιστοιχίες, προτεινόμενες τιμές, κ.ά)
 • Ομαδοποίηση ειδών (Μοντέλο, Κωδ. Αντιπροσώπου, Κωδ. Κινητήρα)
 • Αυτόματη δημιουργία νέων κωδικών
 • Σύνδεση με e-shop b2b, b2c

Προϊόντα όπως είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που διαθέτουν σειριακό αριθμό χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση. Το module Serial Numbers δίνει λύση στις εξειδικευμένες απαιτήσεις ειδών με σειριακούς αριθμούς αφού καταγράφονται και παρακολουθούνται όλες οι επιπλέον πληροφορίες που τα αφορούν. Serial number, part number, μοντέλο συσκευής, προέλευση, χρώμα, βάρος κτλ. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή διαχειρίζεται τις εγγυήσεις των προϊόντων για κάθε Serial Number ξεχωριστά.

Επιχειρήσεις όπως πρατήρια χονδρικής πώλησης ποτών, κάβες, επιχειρήσεις που εμπορεύονται φιάλες οξυγόνου, επιχειρήσεις με είδη πυρόσβεσης κ.ά. έχουν ιδιαίτερες ανάγκες για τη διαχείριση των ειδών τους, αφού είναι απαραίτητο να παρακολουθούν την εγγυοδοσία. Το module διαχείριση εγγυοδοσίας προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού κενών φιαλών και περιεχομένου, για κάθε είδος με σκοπό τον αυτόματο υπολογισμό του στα παραστατικά αγορών και πωλήσεων. Προσφέρεται άμεση πληροφορία για την κίνηση των πελατών χονδρικής σε συνδυασμό με την κίνηση των ειδών. Καλύπτει απόλυτα την ανάγκη επιχειρήσεων για κενά συσκευασίας.

Δυνατότητα διαχείρισης έως και 5 μεταβλητών, με οριζόμενο τύπο υπολογισμού για τα παραστατικά πωλήσεων και αγορών για παράδειγμα: μήκος x πλάτος x ύψος – φύρα.

Το module παραγωγή – κοστολόγηση είναι η κατάλληλη διαχείριση για τις παραγωγικές επιχειρήσεις αφού τους επιτρέπει την παρακολούθηση των πρώτων υλών σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής με:

 • δημιουργία συνταγής
 • διαχείριση σταδίων παραγωγής
 • προσδιορισμό πρώτων υλών
 • κοστολόγηση
 • αποτελέσματα παραγωγής
 • στατιστικά στοιχεία
 • πληθώρα εκτυπώσεων 

Στις συνταγές παραγωγής μπορούν να επιλέγονται από το χειριστή πρώτες ύλες οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους από αυτόν που καταχωρείται η συνταγή, ενώ πληροφορίες όπως η Ποσότητα προ Φύρας, το Ποσοστό φύρας ανά είδος κ.α. είναι φυσικά διαθέσιμες.  

Το module μεταξύ άλλων προσφέρει δυνατότητες για:

 • Επιχειρήσεις με δραστηριότητες όπως την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, όπου ένα αυτοκίνητο ή κινητήρας αναλύεται σε ανταλλακτικά. Η εφαρμογή διαθέτει Εντολή Διάλυσης και Κίνηση Διάλυσης.
 • Επιχειρήσεις πληροφορικής! Στην περίπτωση που διαθέτετε την εφαρμογή Παρακολούθηση Συσκευών έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε serialnumber για τα είδη που χρησιμοποιείτε σαν πρώτες ύλες σε συνταγές παραγωγής. Η δυνατότητα εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις πληροφορικής που συναρμολογούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και επιθυμούν να παρακολουθούν τα serial numbers κάθε εξαρτήματος.
 • Επιχειρήσεις κατασκευής και παραγωγής ειδών ένδυσης και υπόδησης που διαθέτουν την αντίστοιχη εμπορική εφαρμογή και που δημιουργούν μέσα από την εφαρμογή τους αυτόματα συνταγές παραγωγής για κάθε είδος με ανάλυση σε χρώμα- μέγεθος, ώστε να μην είναι απαραίτητη η δημιουργία της ίδιας συνταγής παραγωγής για κάθε χρώμα και μέγεθος του ίδιου είδους.  

Πλήρης διαχείριση φακέλου και κοστολόγησης εισαγωγών με 5 διαφορετικούς τρόπους κοστολόγησης των ειδών, με δασμολογικές κλάσεις , αυτόματο υπολογισμό συναλλαγματικών διαφορών και πληθώρα οικονομικών εκτυπώσεων. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματου επανυπολογισμού των αξιών στα παραστατικά που έχουν ήδη καταχωρηθεί κάθε φορά που πραγματοποιείται μεταβολή ισοτιμίας.

Δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής βασικών αρχείων της εφαρμογής όπως Πελατών / Προμηθευτών / Αποθήκης, εισπράξεων, πληρωμών, πωλήσεων και αγορών.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

 • Ενημέρωση Ζυγιστικών
 • Ενημέρωση Ταμειακών μηχανών
 • Διαχείριση επικοινωνίας με φορητά τερματικά (Batch – On Line) για χρήση τιμολόγησης, παραγγελιοληψίας, εισπράξεων και διαχείριση Αποθήκης (απογραφή, παραλαβές)
 • Δημιουργία και Αποστολή τιμοκαταλόγων σε ηλεκτρονική μορφή
 • Δημιουργία και Αποστολή παραστατικών πωλήσεων
 • Εισαγωγή ηλεκτρονικών παραστατικών για ενημέρωση του αρχείου αγορών

Η Megasoft διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Data Center που φιλοξενεί τα δεδομένα σας και εγγυάται τη διαθεσιμότητα και την ασφάλειά τους με την πολιτική τήρησης αντιγράφων ασφαλείας σε καθημερινή βάση.
Επιπλέον, το Data Center πληροί όλα τα διεθνή πρότυπα διαθεσιμότητας και ασφάλειας, ενώ πρόσβαση έχει μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Megasoft με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και επίπεδα.

Οι επιχειρήσεις-πελάτες μας που εκτελούν αποστολές μέσω ΕΛΤΑ, έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον κεντρικό server των ΕΛΤΑ, ώστε να αποστέλλουν αυτόματα τα στοιχεία του παραστατικού (πελάτης, αξίες, δέματα κ.λ.π.). Παράλληλα, τους επιστρέφεται ο αριθμός ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ., ενώ ταυτόχρονα τυπώνεται συνοδευτικό μεταφοράς & αυτοκόλλητο για το δέμα. Τέλος, ο παραλήπτης λαμβάνει σχετικό e-mail με voucher & link για την παρακολούθηση της αποστολής.
* H σύνδεση με Courier επιτυγχάνεται για όλες τις εκδόσεις των εμπορικών εφαρμογών, ενώ δεν προϋποθέτει την ύπαρξη e-commerce.

Oι επιχειρήσεις-πελάτες μας που εκτελούν αποστολές μέσω Γενικής ταχυδρομικής, έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας της εφαρμογής τους με τον κεντρικό server της, ώστε να αποστέλλουν αυτόματα τα στοιχεία του παραστατικού που εκδίδουν για την αποστολή (πελάτης, αξίες, δέματα κ.λ.π.). Παράλληλα τους επιστρέφεται από τον server της Γενικής ταχυδρομικής ο αριθμός ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. Επιπλέον, ο παραλήπτης λαμβάνει σχετικό e-mail με το voucher.

Η διαχείριση υποστηρίζει την πώληση αγαθών από τρίτο για λογαριασμό μίας οντότητας επιτρέποντας, παράλληλα, την έκδοση έντυπου εκκαθάρισης, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, για τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό της οντότητας. Απευθύνεται σε χονδρέμπορους που σχετίζονται με την εμπορία αγροτικών προϊόντων, ιχθύων κ.ά.. Επίσης, ανάγκη για έκδοση παραστατικού εκκαθάρισης έχουν και άλλες επιχειρήσεις όπως τα γραφεία τελετών κ.τ.λ.

Η διαχείριση αποθηκεύσεων εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις που διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους και πραγματοποιούν αποθηκεύσεις προϊόντων για λογαριασμό των πελατών τους.

Ο χειριστής μπορεί πολύ εύκολα να καταχωρήσει στην εφαρμογή τα είδη που διακινεί ο πελάτης του, να ορίσει τον τύπο του είδους (ποσότητα, βάρος, όγκο) με βάση τον οποίο θα γίνεται η χρέωση, τις μονάδες μέτρησης, την τιμή χρέωσης για την αποθήκευση και την ημέρα από όπου θα ξεκινάει η χρέωση της αποθήκευσης. Ο χειριστής, με απλότητα, εκδίδει τα σχετικά παραστατικά που αφορούν το κόστος αποθήκευσης των προϊόντων του πελάτη για τη χρονική περίοδο που θα ορίσει. Παράλληλα, έχει στη διάθεσή του μία πλήρη αναφορά για την εξέλιξη της αποθήκευσης στο συγκεκριμένο διάστημα, τα υπόλοιπα των ειδών, τις αντίστοιχες χρεώσεις και το τελικό ποσό της  χρέωσης για τα Αποθήκευτρα, το οποίο και του τιμολογεί.

Eξειδικευμένες λύσεις PRISMA Win ανά κλάδο

Βρείτε την εφαρμογή που τιαριάζει στη δική σας δραστηριότητα

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις!
Η Megasoft δημιούργησε την εξειδικευμένη οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win AUTO – MOTO για να καλύψει απόλυτα την εμπορική διαχείριση κάθε επαγγελματία που το αντικείμενό του σχετίζεται με τον κλάδο του Auto – Moto.
Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win AUTO – MOTO που έχει επιλεγεί από μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου, διατίθεται σε τέσσερις ανεξάρτητες εφαρμογές που καλύπτουν το σύνολο των δραστηριοτήτων του κλάδου:

 • PRISMA Win Έκθεση
 • PRISMA Win Ανταλλακτικά
 • PRISMA Win Ανταλλακτικά – Συνεργείο
 • PRISMA Win Ανταλλακτικά – Συνεργείο – Έκθεση

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης βιβλιοπωλείου, ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου βιβλιοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου.
Προσφέρει εύκολη και γρήγορη καταχώρηση και αναζήτηση βιβλίων βάσει τίτλου, συγγραφέα, εκδότη, κωδικού ISBN, κωδικού barcode και όλων των ειδών της αποθήκης (π.χ. ψιλικά, σχολικά, εποχιακά, αναλώσιμα κ.ά.). Επιπλέον, τα βιβλία μπορούν να αναζητηθούν και από τη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ με το πάτημα ενός κουμπιού και να καταχωρηθούν αυτόματα στην εφαρμογή, μαζί με όλες τις πληροφορίες όπως, περίληψη, έτος έκδοσης, ISBN, συγγραφέας κ.ά, χωρίς ο χειριστής να χρειαστεί να πληκτρολογήσει τα στοιχεία του, αφού η εφαρμογή προσφέρει άμεση σύνδεση με τη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ!

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης το οποίο απευθύνεται στην Αγορά της Ένδυσης, της Υπόδησης και σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται τα είδη τους με Χρώματα και Μεγέθη και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

Η εφαρμογή PRISMA Win Εθνικές Μεταφορές είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή, που ενσωματώνει την πολύχρονη εμπειρία της Megasoft στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μεταφορών και φυσικά διαθέτει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των εφαρμογών PRISMA Win. Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των εταιρειών Εθνικών Μεταφορών, Πρακτορείων, Διαμεταφορών και Διανομών Εμπορευμάτων εξασφαλίζοντάς τους ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

Εξειδικευμένη εφαρμογή μηχανογράφησης που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της Κάβας και του Πρατηρίου Ποτών.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, 0,20 ευρώ ανά λίτρο, που επιβλήθηκε στο εγχώριο παραγόμενο κρασί, με το άρθρο 13 του Ν.4346/2015 (ΦΕΚ 152/20-11-2015) και την τροποποίηση των άρθρων 90 και 92 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν.2960/2001). Επιπλέον, καλύπτει τη φορολογική υποχρέωση των οινοπαραγωγών που παράγουν ετησίως μέχρι 100.000 λίτρα κρασιού, για υποβολή δήλωσης ΕΦΚ στο αρμόδιο τελωνείο και της καταβολής των αναλογούντων φορολογικών και λοιπών επιβαρύνσεων με την ολοκλήρωση της παραγωγής του προϊόντος τους.

 • Ολοκληρωμένη διαχείριση παρακολούθησης της διακίνησης του πετρελαίου θέρμανσης και αυτόματη ενημέρωση του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αφού προηγηθούν όλοι οι έλεγχοι
 • Διαχείριση αντλιών με παρακολούθηση μετρητών
 • Παρακολούθηση βάρδιας υπαλλήλου με έλεγχο μετρητών & εκτύπωση ταμείου κατά κατηγορία είδους και τρόπου πληρωμής
 • Οχήματα ανά πελάτη
 • Άμεση αντικατάσταση της απόδειξης λιανικής της κονσόλας εισροών-εκροών απευθείας σε τιμολόγιο με ένα κλικ

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

Η ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Παρακολούθηση Συσκευών προσφέρει διεξοδική παρακολούθηση της πώλησης και του service παντός είδους συσκευών (ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές κ.α.) με πλήρες ιστορικό. Η εφαρμογή είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες παρακολούθησης των serial number από την αγορά της συσκευής, έως την πώληση και την επισκευή της, του χρόνου απασχόλησης των τεχνικών για κάθε μία επισκευή, του ιστορικού εργασιών της κάθε συσκευής, καθώς και των ανταλλακτικών μερών κάθε μίας συσκευής με αναλυτικές περιγραφές των χαρακτηριστικών τους.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win Διαχείριση Σκαφών καλύπτει απόλυτα τους επαγγελματίες που το αντικείμενό τους σχετίζεται με το χώρο των Σκαφών. Από την πώληση και το service των σκαφών έως την πλήρη οργάνωση και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας, το PRISMA Win θα αποτελέσει τον «αξιόπλοο» συνεργάτη σας και την ιδανική επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας!

 • Πλήρες Ιστορικό, ανάλυση προσώπου και σώματος με όλες τις απαραίτητες και σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τον πελάτη, αλλά και το ιατρικό του ιστορικό
 • Μηχανογραφημένο Βιβλίο Εισόδου – Εξόδου Πελάτη
 • Διαχείριση Reception, με αυτόματη καταγραφή όλων των εργασιών της ημέρας ανά ραντεβού Πελάτη, ανά Συνεργάτη (Αισθητικό) ή ομάδα συνεργατών
 • Υπενθύμιση υποχρεώσεων όπως: Ραντεβού Πελατών ανά Συνεργάτη (Αισθητικό), μηνύματα ημερολογίου, εορτολόγιο κ.α.
 • Ανεκτέλεστα ραντεβού ημέρας ανά Συνεργάτη (Αισθητικό)
 • Πλήρες ιστορικό Πελάτη, με καταγεγραμμένες όλες τις επισκέψεις του και τις εργασίες που έχει κάνει ανά ημερομηνία και ανά Συνεργάτη (π.χ. θεραπεία σώματος που έχει εφαρμοστεί κ.α.).
 • Συσχέτιση εργασιών και προϊόντων ανά Πελάτη. Χαρακτηριστικά πελατών – Εικόνα πελάτη
 • Διαχείριση Συνεργατών (Αισθητικός) με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας βάσει τζίρου και εισπράξεων
 • Παρακολούθηση ειδών Αποθήκης προς πώληση ή ιδιοκατανάλωση

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά >>

PRISMA Win - myDATA με ασφάλεια και απλότητα