Τεχνική Υποστήριξη

Η Τεχνική Υποστήριξη σε ένα eshop ή μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργεία!

Ένα eshop ή μια ιστοσελίδα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να διατηρήσει την σωστή και ασφαλή παρουσία στο διαδίκτυο! Στην Yourchoice αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας σας με συνεχή παρακολούθηση, αναβάθμιση της πλατφόρμας και των πρόσθετων, συχνό backup των αρχείων και της βάσης δεδομένων καθώς και συνεχής βελτίωση της ιστοσελίδας σας με νέες τεχνολογίες και τεχνικές για ακόμη καλύτερη απόδοση! Το τμήμα support της εταιρείας μας σας παρέχει online και τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με την ιστοσελίδα σας! 

Τεχνική Υποστήριξη - Yourchoice

Τι περιλαμβάνει η Τεχνική Υποστήριξη

Σωστή Λειτουργεία

Με την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας και την συνεχή επίβλεψη και συντήρηση της, χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και ενέργειες εξασφαλίζοντας την σωστή και ασφαλή λειτουργεία της

Ταχύτερη Φόρτωση

Στην Yourchoice αγαπάμε την ταχύτητα, γι'αυτό χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες ώστε η ιστοσελίδα σας να φορτώνει ταχύτατα κερδίζοντας όλα τα οφέλη μιας γρήγορης ιστοσελίδας και καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες σας!

Ασφάλεια

Μια ιστοσελίδα ή ένα eshop σε παλιά έκδοση είναι ευάλωτη σε θέματα ασφάλειας και κακόβουλες επιθέσεις! Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο η πλατφόρμα και τα πρόσθετα της ιστοσελίδας σας να τρέχουν στην τελευταία έκδοση!

Backup

Σας παρέχουμε καθημερινό και εβδομαδιαίο backup της ιστοσελίδας ή του eshop σας, των αρχείων, της βάσης δεδομένων και των email σας ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμο για εσάς όπως και δυνατότητα επαναφοράς της ιστοσελίδας σε ημερομηνία που επιθυμείτε.

Google Analytics Report

Η επισκεψιμότητα και οι προβολές σε μια ιστοσελίδα είναι το άλφα και το ωμέγα. Στην Yourchoice σας κρατάμε ενήμερους με τα στατιστικά του site σας σε μηνιαία βάση και σας προτείνουμε ιδέες για την βελτίωση στις μηχανές αναζήτησης.

Καλύτερη Εμπειρία Επισκεπτών

Μια αναβαθμισμένη ιστοσελίδα ή eshop με σωστή λειτουργεία προσφέρει στους επισκέπτες σας καλύτερη εμπειρία και όλα τα οφέλη των νέων τεχνολογιών προβάλλοντας την επιχείρηση σας με το δυνατότερο τρόπο!