Τουριστικές Ιστοσελίδες

Τουριστικές Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, ταξιδιωτικά γραφεία με σύστημα κρατήσεων και online booking με στόχο μια ολοκληρωμένη παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κατασκευή τουριστικών ιστοσελίδων αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για την προβολή σας στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, για τουριστικά καταλύματα ή για ταξιδιωτικά γραφεία στην Yourchoice σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση για την δημιουργία της δικιά σας ιστοσελίδας. Δημιουργούμε πολυγλωσσικές μοντέρνες ιστοσελίδες με σύστημα κρατήσεων – online booking και σύνδεση της ιστοσελίδας σας με κανάλια κρατήσεων όπως το Booking.com, Airbnb, Τrivago κλπ. για άμεση ενημέρωση και συγχρονισμό των κρατήσεων σας.

Κατασκευή τουριστικών ιστοσελίδων - Yourchoice

Τι προσφέρει μια Τουριστική Ιστοσελίδα

Online Booking

Διαχειριστείτε εύκολα τις κρατήσεις, την διαθεσιμότητα και τις τιμές σας δίνοντας στους πελάτες την δυνατότητα του online booking κατευθείαν από την ιστοσελίδα σας σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον.

Συγχρονισμός Με Κανάλια Κρατήσεων

Συγχρονίστε αυτόματα όλα τα κανάλια κρατήσεων όπως το Booking.com, Airbnb, Τrivago κλπ. με την πλατφόρμα της ιστοσελίδας σας για άμεση ενημέρωση και συγχρονισμό των κρατήσεων σας.

Multi-Language

Στις ιστοσελίδες τουρισμού η ύπαρξη δεύτερης και παραπάνω γλώσσας είναι απαραίτητη, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκολία αλλά και την άνεση να γνωρίσουν καλύτερα την επιχείρηση σας.

Μοντέρνο Responsive Design

Μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα θα πρέπει να τρέχει σε όλες τις συσκευές το ίδιο άψογα! Στην Yourchoice κατασκευάσουμε όλες τις ιστοσελίδες μας σε responsive σχεδιασμό χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες!

Εύκολη Διαχείριση

Σε ένα φιλικό και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας σας έχετε την δυνατότητα για προσθήκη και ανανέωση κειμένων, φωτογραφιών και τιμών.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα support της εταιρείας μας σας παρέχει online και τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με την ιστοσελίδα σας!