Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε ταχύτατους servers τελευταίας τεχνολογίας. Η Yourchoice σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις με ποιοτικό hosting καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες σας!

Στην Yourchoice σας παρέχουμε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ταχύτατους servers με έδρα την Ευρώπη εξασφαλίζοντας την άρτια λειτουργία, την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Είτε πρόκειται για eshop είτε για εταιρική ιστοσελίδα η φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting) στην Yourchoice σας παρέχουμε την καλύτερη λύση και σας προτείνουμε το ιδανικό πακέτο φιλοξενίας για εσάς!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Hosting - Yourchoice

Τι προσφέρει η φιλοξενία ιστοσελίδων

Γρήγορο Hosting

Στην Youchoice η ταχύτητα παίζει σημαντικότατο ρόλο όπως και στην φιλοξενία ιστοσελίδων! Οι servers μας χρησιμοποιούν όλες τις νέες τεχνολογίες για ταχύτατο hosting προσφέροντας πολύ γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας και του eshop σας.

Αξιόπιστοι Servers

Οι servers μας με έδρα την Ευρώπη παρέχουν αξιόπιστο hosting προσφέροντας σωστή λειτουργεία στο eshop και την ιστοσελίδα σας 365 ημέρες τον χρόνο. Χρησιμοποιούν όλες τις νέες τεχνολογίες και εργαλεία καλύπτοντας τις ανάγκες μιας σωστής φιλοξενίας!

Ασφάλεια

Οι servers μας παρέχουν την ασφάλεια που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας, προσφέροντας προστασία σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον προσφέρουμε πιστοποιητικό SSL για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας.

Εταιρικά emails

Με κάθε πακέτο φιλοξενίας σας παρέχουμε την δημιουργία επαγγελματικών email για την εταιρεία σας καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας σας.

Backup

Σας παρέχουμε καθημερινό και εβδομαδιαίο backup της ιστοσελίδας, των αρχείων και των email σας ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμο για εσάς.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα support της εταιρείας μας σας παρέχει online και τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας!