Αναβάθμιση Ιστοσελίδων

Η αναβάθμιση ιστοσελίδων σημαίνει νέα, σύγχρονη και μοντέρνα responsive ιστοσελίδα για εσάς!

Οι τεχνολογίες τρέχουν με ταχύτητα στο χώρο του internet. Μια παλιά ιστοσελίδα ή ένα eshop που έχει κατασκευαστεί πριν χρόνια το πιθανότερο είναι να μείνει πίσω στον ανταγωνισμό, να μην προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες και το σημαντικότερο να είναι ευάλωτη σε θέματα ασφάλειας. Στην Yourchoice προσφέρουμε αναβάθμιση – ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας προσαρμόζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες δίνοντας το κατάλληλο boost που χρειάζεται! 

Αναβάθμιση Ιστοσελίδων - Yourchoice

Τι προσφέρει η αναβάθμιση ιστοσελίδας

Καλύτερο SEO

Με την αναβάθμιση - ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και ενέργειες ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του web site σας!

Ταχύτερη Φόρτωση

Στην Yourchoice αγαπάμε την ταχύτητα, γι'αυτό χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες ώστε η ιστοσελίδα σας να φορτώνει ταχύτατα κερδίζοντας όλα τα οφέλη μιας γρήγορης ιστοσελίδας και καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες σας!

Ασφάλεια

Μια ιστοσελίδα ή ένα eshop σε παλιά έκδοση είναι ευάλωτη σε θέματα ασφάλειας και κακόβουλες επιθέσεις! Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο η πλατφόρμα και τα πρόσθετα της ιστοσελίδας σας να τρέχουν στην τελευταία έκδοση!

Responsive Design

Μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα θα πρέπει να τρέχει σε όλες τις συσκευές το ίδιο άψογα! Προσαρμόζουμε την παλιά ιστοσελίδα σας σε νέο responsive σχεδιασμό χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες!

Εικαστική Αναβάθμιση

Αναβαθμίζοντας την ιστοσελίδα ή το eshop σας δίνει την δυνατότητα και στο απαραίτητο ρετουσάρισμα και την φρεσκάδα που χρειάζεται ένα web site, με νέα banners, χρώματα και φωτογραφίες!

Καλύτερη Εμπειρία Επισκεπτών

Μια αναβαθμισμένη ιστοσελίδα προσφέρει στους επισκέπτες σας καλύτερη εμπειρία και όλα τα οφέλη των νέων τεχνολογιών προβάλλοντας την επιχείρηση σας με το δυνατότερο τρόπο!