Κατασκευή eshop

Η κατασκευή eshop είναι η ειδίκευση μας, δημιουργούμε μοναδικά και μοντέρνα responsive ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σας με όλες τις νέες τεχνολογίες.

Στην Yourchoice ειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop έχοντας ένα μεγάλο και επιτυχημένο portfolio ηλεκτρονικών καταστημάτων. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην κατασκευή eshop προσφέρουμε ολοκληρωμένη πρόταση με μοναδικό responsive σχεδιασμό, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση εικαστικά, λειτουργικά και στην ταχύτητα φόρτωσης του eshop σας, προσφέροντας στους πελάτες σας μια εύκολη, ασφαλή και φιλική εμπειρία αγοράς! Στην Yourchoice χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναλύουμε τον ανταγωνισμό και προτείνουμε νέες ιδέες για αύξηση των πωλήσεων σας.

Κατασκευή eshop - Yourchoice

Κατασκευή e-shop στην Yourchoice

Δυναμικό eshop

Η ειδίκευση μας στην κατασκευή eshop μας χαρακτηρίζει για την ποιότητα της δουλειάς μας. Αναλαμβάνουμε κάθε project ξεχωριστά σχεδιάζοντας και μελετώντας τις ανάγκες σας κάθε επιχείρησης για μια δυνατή και δυναμική παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ταχύτατη Φόρτωση

Στην Yourchoice αγαπάμε την ταχύτητα, γι'αυτό χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες ώστε το eshop σας να φορτώνει ταχύτατα κερδίζοντας όλα τα οφέλη μιας γρήγορης ιστοσελίδας και καλύτερη εμπειρία στους ηλεκτρονικούς πελάτες σας!

Μοντέρνο Responsive Design

Ένα σύγχρονο και μοντέρνο eshop θα πρέπει να τρέχει σε όλες τις συσκευές το ίδιο άψογα! Στην Yourchoice κατασκευάσουμε όλες τις ιστοσελίδες μας σε responsive σχεδιασμό χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές!

On-page SEO

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και ενέργειες και μελετούμε τον ανταγωνισμό ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις του eshop σας!

Εύκολη Διαχείριση

Όλα τα eshop μας κατασκευάζονται σε ένα φιλικό και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης (CMS) που σας δίνει την την δυνατότητα για προσθήκη και ανανέωση προϊόντων, τιμών, κειμένων, φωτογραφιών, κατηγοριών κλπ. κρατώντας τους επισκέπτες σας ενημερωμένους!

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα support της εταιρείας μας με εμπειρία και τεχνογνωσία σας παρέχει online και τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με το eshop σας, εξασφαλίζοντας την σωστή λειτουργεία και ασφάλεια του!